Wie zijn wij?

VR Experience Ravenstein is onderdeel van In alle St(r)aten, een bedrijf van Arthur en Kim van der Straten.  Naast de VR Rooms bieden we diverse andere activiteiten. We maken jouw personeelsuitje, familiedag of vrijgezellendag graag tot een uniek uitje. Met maar één contactpersoon en alles meteen gemakkelijk op één locatie. 

SolexverhuurSolexverhuur

Vanaf een andere locatie zijn we in 2007 gestart met verhuur van solexen. Dit naast onze banen als soort hobby om te kijken of het ondernemen ons zou bevallen. En dat was zo. We zijn al snel op zoek gegaan naar een ander locatie voor uitbreiding.

Bedstee-BoerderijGroepsaccommodaties

We vonden een mooie locatie om uit te breiden met twee groepsaccommodaties. In 2012 kregen we de sleutel van een voormalig melkvee bedrijf in Dieden. Na een flinke verbouwing ontvingen we onze eerste gasten in De luxe Bedstee Boerderij (tot 24 personen) en De Houten Hooihuisjes (tot 36 personen).

escape roomEscape room

In 2015 zijn we gestart met een escape room. Toen een van de eerste van Nederland. Inmiddels hebben we flink uitgebreid waardoor je nu tot maar liefst 36 personen tegelijk en tégen elkaar kunt spelen. Kijk op www.escaperoomravenstein.nl voor meer informatie.

pizza-partyVan Barbecue tot buffet

Omdat we merkten dat veel gasten graag een compleet uitje wilde boeken inclusief barbecue of buffet hebben we in 2016 De Binnenwei gebouwd. We hadden al een bakhuisje voor bbq en pizza party, maar in de Binnenwei kun je zomer en winter terecht voor een compleet uitje. 

drone-vliegenWorkshop Drone Vliegen

We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends en drones zie je steeds vaker voor allerlei toepassingen. Tijd om dit ook recreatief te gebruiken vonden wij. In 2017 dus gestart met workshops drone vliegen. Fun en teambuilding staan centraaal. Kijk op www.dronevliegenravenstein.nl voor meer info. 

in alle stratenProgramma op maat?

We maken graag een programma voorstel op maat voor jouw bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Vraag een offerte aan of kijk bij onze arrangementen.

Top