Meest gestelde vragen

meest-gestelde-vragenVR Experience is een nieuw fenomeen in Nederland of eigenlijk zelfs in de wereld. We verwachten dat het een hype gaat worden en de komende tijd zullen de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Onderstaand een overzicht van de meest gestelde vragen zodat je bij je eerste bezoek een beetje weet wat je te wachten staat. Heb je nog andere vragen? Bel of mail ons dan gewoon.

Wat is precies een VR Room?
Een VR Room is een ruimte waarin je gebruik maakt van VR brillen waardoor je allerlei ervaringen in de virtuele wereld kunt beleven. Je huurt onze VR rooms voor 60 of 90 minuten en gedurende deze tijd is er constant een VR Expert aanwezig die je begeleidt en samen met hem stel je een programma samen dat jou aanspreekt. En het is wel wat meer dan kijken naar een film. Jij wordt zelf onderdeel van de film. Wij beschikken over een ruim aanbod indrukwekkende Virtual Reality ervaringen, die zowel heftig als rustgevend kunnen zijn. Denk hierbij aan het staan op een wolkenkrabber, vuurballen schieten uit je handen, rondvliegen in space, racen op een Formule 1 circuit of virtueel op vakantie gaan.
Thema kamers? Waarom? Wat houdt dat in.
We hebben een VR Room explore zonder thema waarin je in een klein groepje kennis kunt maken met de Virtuele wereld. Om de ervaring extra realistisch en bijzonder te maken bieden we daarnaast drie thema kamers. Hierin krijg je naast de basis ervaringen een 4D toevoeging en waan je jezelf in de kamer in het thema door de prachtige wandbedrukkingen en aankleding. We hebben de volgende thema kamers: - VR Room Family met 4D plank - VR Room Combat met 4D gun - VR Room Formule 1 met 4D racestoel
Kan ik in de VR Room Formule 1 alleen racen en in de VR Room Combat dan alleen schieten en in de VR room family alleen over de plank lopen?
Nee, er is zeker meer dan dat. In alle thema kamers hangen twee professionele vr- sets. Op beide sets kun je zo'n 50 ervaringen opdoen of spellen spelen. Eén van de vr sets kan echter daarnaast nog extra ingezet worden voor de extra 4D ervaring. Dit is in de VR Room Combat een geweer, in de VR Room Formule 1 een racestoel en in de VR Room family een wiebelplank.
Is de VR experience voor iedereen hetzelfde en elke keer dat ik kom spelen hetzelfde?
Nee, zeker niet. Een VR Expert zal je de gehele tijd begeleiden en samen met hem of haar kies je de spellen of 360 graden filmpjes die het best bij jou passen. Zo kan de één ontspannen naar een video kijken terwijl de ander zich uitleeft met de wildste games of een ritje in de achtbaan. Dankzij de afwisseling is er voor ieder wat wils. Als je vaker terugkomt kun je een spel dat je eerder leuk vond bijvoorbeeld ook naar een ander level spelen.
Krijgen we allemaal de hele tijd een VR bril op?
Nee, er zijn in de thema kamers (VR Room Combat, VR Room Family, VR Room Formule 1) twee professionele VR sets aanwezig en in de VR Room expore is één vr headset aanwezig. Wij hebben hier bewust voor gekozen. Een eerste kennismaking met Virtual Reality kan als behoorlijk heftig ervaren worden, waardoor de afwisseling een mooi moment is om een ervaring even te laten bezinken. Daarnaast is het sociale aspect een belangrijk onderdeel van de hele ervaring. Als je niet zelf de VR bril op hebt kun je op beeldschermen zien wat degene ziet die wel de bril op heeft. Een beetje zoals bij bowlen dus. Niet iedereen gooit tegelijk maar je speelt wel samen.
Ik heb een bril. Kan ik deze ophouden tijdens mijn vr reis?
Onze VR-headsets kunnen in principe prima over een normale bril heen gedragen worden mits de bril niet te groot is. Voor de meest comfortabele ervaring adviseren wij om lenzen in te doen.
Kan ik met een grote groep bij VR Experience Ravenstein spelen?
Je kunt tot 24 personen tegelijk spelen bij VR Experience Ravenstein. We hebben in totaal 4 VR Rooms waarbij in iedere kamer 2 tot 6 personen kunnen spelen. Ben je met meer dan 24 personen dan maken we graag een programma op maat voor je waarbij we andere activiteiten kunnen combineren of de groep die niet speelt kan bijkletsen in ons VR cafe.
Mogen kinderen de VR Room spelen?
We hanteren een minimum leeftijd van 8 jaar. Het is best een heftige ervaring waarbij het voor kinderen onder deze leeftijd beter is eerst de echte wereld goed te leren kennen alvorens ze de virtuele wereld in stappen.
Kan ik dit thuis ook spelen?
Er zijn op het moment een aantal VR brillen op de markt verkrijgbaar waar je een Virtuele ervaring thuis kunt beleven, maar let op: dat is niet te vergelijken met de hoogwaardige apparatuur waarmee wij werken. We hebben de beste VR-headsets van het moment zoals HTC Vive en Oculus Rift aangevuld met extra technieken (die we nog even voor onszelf houden) om de beleving nog optimaler en levensecht te maken. Daarnaast kent de VR Expert de virtuele wereld als zijn broekzak.
Op welke tijden kan ik bij VR Experience Ravenstein spelen?
We zijn 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Vooraf reserveren is noodzakelijk. Als je op de reserveer pagina klikt op de VR Room van je keuze kun je beschikbare speeltijden zien.
Hoe kan ik betalen bij VR Experience Ravenstein?
Je kunt de gereserveerde VR Room betalen op onze locatie. Dit kan contant of per pin. Als je een compleet arrangement boekt ontvang je van ons een offerte en bij reservering een bevestiging met factuur welke vooraf voldaan dient te worden
Ik ben overtuigd. Waar kan ik reserveren?
Klik hier en je komt direct op de pagina waar je uit een van onze kamers kunt kiezen of mail naar info@inallestraten.nl Bellen mag natuurlijk ook: 0486- 43 65 61 Ben je met een grote groep dan maken we graag een offerte met programma voorstel op maat voor je.
Top